Besøg fra Kongsberg 17.- 19. september 2021

Endelig! efter ½ års coronaforsinkelse

Så fik vi besøg  fra vores venskabsklub fra Kongsberg.  Kl. 13,30 ankom de til Grindsted sognegård og fulgtes herfra med deres værtsfamilier hjem.   Der ventede  et tæt program, som vil fremgå af billederne 

 

På besøg i Hammer kirke

Aftensmad i Sognegården fredag aften

Folkekirkens hus

Til minigolf hos Aalborghus

Aftensmad i Topkarens hus lørdag aften

Søndagsfrokost i Sognegården

Der udveksles venskabsbog og hilsener mellem de to klubber

Vi slutter af i Skulpturparken i Hune

På besøg i Kongsberg 2019

Vi er imponerede! Der er IKKE sparet på NOGET!

Fra 4. - 6. oktober 2019 var Hammerklubben på venskabsbesøg hos Kongsberg Y's Men's Club. KOSELIGT!, som altid. Vi ankom lige betids nok til at deltage i heppekorene ved TV-skærmene ved VM i atletik. To norske brøde var i finalen i 1500 meter løb, og det var en national begivenhed.    Om lørdagen var vi på besøg på KRONA, et kulturcenter med teatersal, 2 koncertsale, biograf, bibliotek, cafeer, mødefaciliteter, kunstudstilling o.s.v. Et imponerende bygningsværk. Derfra over til Vestsidens ungdomsskole, Norges mest moderne, klimavenlige og miljøbevidste skole, som er bygget , så den lever op de de nyeste undervisningsprincipper. Offentligt byggeri i Norge oser langt væk af miljøtænkning og pengerigelighed.

Om eftermiddagen var vi til fredskoncert i Kongsberg Kirke. Aftensmaden blev indtaget i en fjeldstue, Knutehytta.  Her kørte vi gennem snelandskab og  med et absolut krav om vinterdæk. 

Næste formiddag var vi  til gudstjeneste i en lille kirke med 4 barnedåb og en fantastisk præst. Vi sluttede af med frokost i menighedslokalet.  Et dejligt besøg var slut, og vi måtte i den grad sande, at det er godt at være dansker i Norge.